Home.
Band.
Foto's.
Agenda.
Links.
Gastenboek.
Contact.
Soundbites.

Website©, Logo©, Foto’s© Eric Apeldoorn Fotografie 2010,  Teksten© Choice Promotions 2010

Jetcats Friesland
Jetcats nederlands
Jetcats Engels
Jetcats German
Let The Good Times Roll,
Get The Jetcats

Dé Rock 'n' Roll Band van Nederland.

The JetCats is een Jerry Lee Lewis style rock ‘n’ roll band waarbij het speelplezier voorop staat. Het enthousiasme van dit viertal slaat steevast over op jong en oud.

Rock ‘n’ Roll Piano.

The JetCats zijn één van de weinige rock ‘n’ roll bands in Nederland met een prominente plaats voor de piano. Daardoor klinkt in bijna elke nummer iets van Jerry Lee Lewis door, “The wild man of rock ‘n’ roll” die zich aan honderden nummers heeft vergrepen. Van ballads en pop via Country naar rock ’n roll  zoals de meeste mensen het kennen. Opzwepend en uiterst dansbaar.

 

TheJetCats2010nr1a.jpg

Rock 'n' Roll is here to stay, from the fifties till today.

The JetCats brengen live muziek uit de jaren ‘50, de basis van de rock ‘n’ roll, maar ook uit de jaren ‘60,  ‘70 en ’80 (Stray Cats) tot vandaag de dag want The JetCats brengen ook eigen bewerkingen. Classic rock ‘n’ roll songs van artiesten als Chuck Berry, Elvis Presley en Carl Perkins zorgen ervoor dat de dansvloer vol loopt.

 

 

 

Voor elke gelegenheid.

Op festivals, dorpsfeesten of kroegavonden, elke keer blijkt de rock ‘n’ roll van The JetCats een zeer breed publiek aan te spreken. Maar ook voor bruiloften, bedrijfsfeesten en verjaardagen kunt u de band met een gerust hart uitnodigen. De band houdt zoveel mogelijk rekening met uw wensen. Rustig beginnen kan als er bijgepraat moet worden. Maar uiteindelijk gaat het dak eraf.

 

Klik op de foto